Týmoví kolegové se obrali o třetí místo

iM3, 23. dubna 2007, 09:28 Google+

Forsythe Team review - Nešťastná náhoda v boxech zapříčinila, že Oriol Servia musel u mechaniků pár vteřin počkat, než projede týmový kolega Mario Dominguez. Toto zdržení stálo Serviu minimálně třetí místo.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dominguez, Mario

Dominguez, Mario | foto: Forsythe Championship Racing

Sdílejte článek

Oriol Servia, 4. místo
To byl závod! Pořád potřebujeme více rychlosti, abychom se dotáhli na Sebastiena (Bourdaise). Na začátku jsem jen šetřil palivo a mohu říci, že se mi vedlo lépe, než hochům přede mnou. Věděl jsem, že zastávka bude pravděpodobně rychlejší a získáme tím pár pozic. Podle předpokladů tým Forsythe předvedl skvělou zastávku a vyjeli jsme hned za Sebastienem. Během druhého pitstopu jsme měli problém. Chtěl jsem vyjet, když zrovna Mario (Dominguez) přijížděl. Musel jsem počkat, abychom do sebe nevrazili, což nás určitě stálo pódium.

Mario Dominguez, 6. místo
Neměli jsme nejlepší auto, ale dokázal jsem ušetřit palivo a získat pár pozic. Tým Forsythe odvedl skvělou práci a postupujeme dopředu. Problémy při druhé zastávce nás stály čas, což je škoda, ale celkově to byl dobrý závod. Doufám, že Paul Tracy se rychle uzdraví, znám ho velmi dobře a vím, že do vozu chce usednout co nejdříve.

foto: Forsythe Championship Racing
Vytisknout

Diskuze: Týmoví kolegové se obrali o třetí místo

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Doornbos, Robert

Minardi na stupních vítězů

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud