Minardi na stupních vítězů

iM3, 23. dubna 2007, 09:09 Google+

Minardi Team USA review - tato stáj se ve Formuli 1 na "bednu" nikdy neprosadila. Ve dvacetileté historii získala jen pár čtvrtých míst. A v ChampCar? Už ve třetím závodě měl Paul Stoddard důvod k dalším velkým oslavám.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Doornbos, Robert

Doornbos, Robert | foto: Red Bull

Sdílejte článek

Robert Doornbos, 3. místo
Závod byl ohromný a z výsledku jsem dojatý. Na začátku závodu jsem nejvíce získal. Myslím, že v první zatáčce jsem předjel pět nebo šest vozů. Na startu jsem hodně riskoval, ale to někdy musíte. Věděl jsem, že na startu je několik pomalejších aut a někdy jsem je předjet musel. S vozem jsem byl spokojený, každé kolo bylo jako kvalifikace - tvrdě jsem tlačil. Těší mě, že jsme ukázali rychlost a stali se kandidáty na titul.

Dan Clarke, 17. místo - nedojel
Ihned na začátku jsme měli problémy se softwarem, chyba týmu to nebyla. Jakmile se závod uklidnil, snažili jsme se co nejvíce posunout vpřed. Pneumatiky byly dobré, vůz také. Hodně jsem tlačil a přitom kontroloval spotřebu paliva. Ke konci závodu spolu Jani a Katherine Legge kolidovali a Katherine narazila do zdi. Projížděl jsem kolem a uviděl její vůz blokující trať. Neměl jsem kam uhnout, narazil jsem v zatáčce do zdi. Dokázal jsem se dostat do boxů, ale na pokračování v závodě byl vůz příliš poškozen.

foto: Red Bull
Vytisknout

Diskuze: Minardi na stupních vítězů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Hockenheimring očima nejlepších

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud