Hockenheimring očima nejlepších

Pavel Stavebník, 23. dubna 2007, 08:36 Google+

Výborný výkon vynesl v závěru závodu do čela Mattiase Ekströma, který projel cílem těsně před týmovým kolegou Tomczykem. Třetí Spengler byl penalizován a vavříny místo něj získal Daniel La Rosa.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Mattias Ekström - Audi, 1.
Mé desáté vítězství v DTM je zajisté důvodem k oslavě. Dnes bylo dokonalé vše, vůz, strategie, zastávky v boxech, zkrátka dokonalý den. Budu moc rád, pokud to takhle bude pokračovat i nadále.

Martin Tomczyk - Audi, 2.
Již kvalifikace prokázala, že můžeme bojovat o vítězství. Dnes máme dokonce double, tak to bude velký večer.

Daniel La Rosa - Mercedes, 3.
Už čtvrté místo pro mne bylo velkým úspěchem a důvodem k oslavám. Pro Bruna je penalizace přirozeně nepříjemná. Mně to sice přidalo bod, ale opravdu jsem z něj radost neměl.

Wolfgang Ullrich, šéf Audi Motorsport
Bezpečnost vozů DTM je vysoká, ale vždy je nepříjemné, když se to musí prokazovat přímo na závodní dráze. Na toto vítězství jsme čekali dlouho, Mercedes se zdál být hodně silný, nicméně nám se podařilo vyhrát. Na Hockenheimringu se nám nikdy nedařilo, nevím proč, snad je dnešní úspěch předzvěstí úspěšné sezony.

Norbert Haug, šéf Mercedes Motorsport
Blahopřeji Audi k dnešnímu double, měli výbornou strategii. Nehody nikdo vidět nechce, byl to prudký náraz, ale Kristensen a Premat jsou naštěstí v pořádku. Náš závod se vyvíjel dobře, po chybě Tomczyka jsme šli do vedení, ale zdrželi jsme se v provozu, byli jsme trochu zklamaní, ale s výsledkem mohu žít. Vyhráli jsme zde devětkrát, na desáté vítězství si musíme zkrátka ještě počkat.

foto: dtm.de
Vytisknout

Diskuze: Hockenheimring očima nejlepších

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Premat, Alexandre

Kristensen i Premat mimo nebezpečí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud