Andretti Green Racing: nepovedený víkend

iM3, 26. března 2007, 20:43 Google+

Andretti Green Racing review - Vysoké cíle týmu se nenaplnily. Ani jeden ze čtveřice pilotů si závod nepochvaloval. Naopak, jeden problém střídal druhý.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kanaan, Tony

Kanaan, Tony | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Danica Patrick dokonce zažila nehodu, která se často nestává, přesto není ojedinělá. Při odjezdu od mechaniků zavadila pravým předním kolem o stojící pneumatiku vedlejšího boxu Daria Franchittiho. Jeden mechanik dokonce musel z místa akrobatickým pohybem uskočit. Náraz byl přesto silný natolik, aby Patrick vyřadil.

Tony Kanaan, 5. místo
Dnes večer se nedařilo. Hodně jsme riskovali, abychom se dotáhli na přední pozice, tak to mělo být. Teď víme, jaké nastavení nepoužít. Ale musím poděkovat všem chlapcům. Byl jsem o kolo pozadu, ale oni mě dostali po skvělé zastávce zpátky.

Dario Franchitti, 7. místo
Jsem velmi zklamaný. Ve voze Canadian Club byla těžká noc. Po startu jsem cítil, že máme dobrou rychlost. Postupoval jsem dopředu a potom v první fázi přišel problém s palivovou nádrží. To nás posunulo zpět dozadu a začali jsme se trápit. Jakmile se před námi objevil vůz, ztráceli jsme přilnavost. Celou noc byl problém s přilnavostí, nedotáčivostí a přetáčivostí.

Danica Patrick, 14. místo - nedojela
Jsem tak zklamaná. Nedělám takové chyby, nemohu uvěřit co se stalo. Hádám, že mě na to míra pravděpodobnosti měla upozornit. Celou dobu se snažíte na 100%. Překvapí, když se to přihodí právě vám. Avšak jsem ráda, že se to nestává velmi často.

Marco Andretti, 20. místo - nedojel
Jsem si jistý, že na voze NYSE bylo něco špatně. Nic viditelného, takže mne stáhli ze závodu. Nemohu přesně říci, co bylo špatně. Je to neuvěřitelné. Škoda, protože chlapci pracovali tvrdě, aby vymazali rychlostní rozdíl.

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Andretti Green Racing: nepovedený víkend

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Janiš, Jaroslav

Česko skončilo tesne za bodmi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud