Chicagoland slibuje těsnou bitvu

iM3, 8. září 2006, 21:03 Google+

Poslední závod roku, poslední bitva roku. Chicagoland Speedway, dlouhý jeden a půl míle, bude podle většiny pozorovatelů nejlepším podnikem sezóny.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hornish jr., Sam

Hornish jr., Sam | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Helio Castroneves, který vede šampionát o jeden bod před Samem Hornishem odpovídá na otázky: "Musím říct, (Chicagoland) je velmi zajímavý. Je to náročný ovál kde můžete být členem poslední skupiny (vozů). Zdá se, že budeme pořád pohromadě."

Chicagoland je místem tří z deseti nejtěsnějších dojezdů v historii IndyCar série. Ve dvou případech se o to podílel Hornish, který vždy vyhrál. V roce 2002 porazil Al Unsera Jr. s nejtěsnějším rozdílem: 0.0024 vteřiny. O rok později zde překonal Scotta Dixona.

Většina soupeřů tipuje na titul Hornishe, jenž preferuje ovál před klasickou tratí. "Helio se zblázní až tohle uslyší, je v místnosti přímo naproti mně," odpovídal Wheldon na koho by si vsadil. "(Sam) je na jeden a půl mílových oválech velmi dobrý. Kdybych si měl vsadit, dám peníze na něj. Nicméně na této trati nikdy nevíte, může to být velmi těsně," pokračoval Wheldon.

Scott Dixon se ze stejné otázky chtěl vyvlíknout, ale nakonec odpověděl: "Myslím, že to bude Sam. Promiň Helio." Odpovědi soupeřů se samozřejmě donesli i k Heliovi, který se smíchem
prohodil: "Nedůvěřují mi, dobrá?"

Foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Chicagoland slibuje těsnou bitvu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Foyt IV, A.J.

AJ Foyt IV. nastoupí za Andretti Green

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud