AJ Foyt IV. nastoupí za Andretti Green

iM3, 6. září 2006, 14:58 Google+

Pro amerického jezdce, který je členem slavné závodnické rodiny, bude start za špičkový tým Andretti Green jedinečnou možností ukázat své kvality.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Foyt IV, A.J.

Foyt IV, A.J. | foto: A.J. Foyt Enterprises

Sdílejte článek

Syn čtyřnásobného vítěze Indy 500, AJ Foyta, není v sérii nováčkem. V loňském roce z rodinného týmu v Indycar zběhl do Bush série závodů NASCAR. Michael Andretti hledal náhradu za zraněného Franchittiho a vybral si právě AJ Foyta IV.

„Šance závodit za Andretti Green Racing ve voze Klein/Tools/Canadian Club je skvělá příležitost. Včera, na svátek práce, mě zavolali. A je to ten nejlepší svátek práce, který jsem zažil. Miluji tyto vozy. Závodit s nimi je zábava, vydám ze sebe to nejlepší. AGR bude tvrdě pracovat, aby mi poskytli dobrý vůz. Takže se budu bavit a doufám v dobrý výsledek,“ řekl Foyt.

John Anderson, týmový manager vozu #27, který bude Foyt řídit, s mladým Američanem ještě nespolupracoval. Nicméně na novou zkušenost se těší a jelikož Foyt již v IRL zajel několik dobrý závodů, může ze spolupráce vzejít dobrý výsledek. „Má talent. Myslím, že to bude dobrý víkend,“ řekl Anderson.

Foto: A.J. Foyt Enterprises

Vytisknout

Diskuze: AJ Foyt IV. nastoupí za Andretti Green

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Franchitti, Dario

Dario Franchtti v Chicagolandu nepojede

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud