Tým Penske podruhé na čele

iM3, 29. července 2006, 22:33 Google+

Michigan - 2. trénink: Sam Hornish vystřídal na čele týmového kolegu Helia Castronevese a vyhrál druhý z celkových tří tréninků.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hornish jr., Sam

Hornish jr., Sam | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Čtyři z pěti nejrychlejších vozů patří týmům Penske a Ganassi. Jediným narušitelem „velké čtyřky“ se stal třetí nejrychlejší Vitor Meira. Brazilec tak pokračuje ve stále lepších výkonech a tým Panther dostává z finančních potíží.

Většina jezdců trávila pětačtyřicet minut určených pro trénink nastavováním vozů pro nadcházející kvalifikaci. Jelikož všichni používají motory Honda, je zapotřebí najít rychlost v jiných částech monopostu. Jezdcům nejvíce záleží na dobré ovladatelnosti. V Michiganu se závodí až na samém okraji vnitřní dráhy, v těsné blízkosti bílé čáry ohraničující trať od travnatého povrchu

Jako v ostatních závodech jsou nejlépe připraveni týmy Penske a Ganassi. Mechanici a šéfinženýři odvádějí pro své zaměstnavatele vynikající práci, která vede v dominanci těchto dvou týmů.

Naopak Marco Andretti překvapivě nemůže najít správné nastavení. Jako v předešlém tréninku skončil na předposledním místě před Martym Rothem. Od něj se však poslední místo očekává, protože jde o soukromého jezdce.

foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Tým Penske podruhé na čele

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bruni, Gianmaria

1.Německo: Bruni vítězí před Hamiltonem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud