Castroneves a Hornish v první řadě

iM3, 29. července 2006, 23:16 Google+

Michigan - kvalifikace: Tým Penske vyhrál po dvou trénincích i kvalifikaci a odstartuje tak z první řady v pořadí Castroneves – Hornish.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves, Helio

Castroneves, Helio | foto: Marlboro Team Penske

Sdílejte článek

Castroneves vykročil do nedělního závodu v Michiganu pravou nohou a míří za vítězstvím. To by jej přiblížilo v průběžném hodnocení šampionátu k Hornishovi, na kterého nyní ztrácí 30 bodů.

Ze třetího místa odstartuje Tony Kanaan, nejlepší z týmu Andretti Green. Tím nejpomalejším se stal Marco Andretti, jenž po nepřesvědčivých výkonech pokračoval i v kvalifikaci a do závodu se postaví na poslední místo. Dokonce i sedmačtyřicetiletý Marty Roth byl rychlejší a odstartuje ze sedmnácté pozice.

„Nejsem si jistý, proč jsme byli v kvalifikaci pomalý. Na Michiganu dochází k častým soubojům a přilnavost není zrovna dobrá,“ řekl pátý Dixon. „Startovní pozice není důležitá, pokud jste v první desítce. Hlavní je závěrečný sprint,“ pokračoval.

Ani Scott Sharp není příliš spokojen s vozem, do závodu však vzhlíží s optimismem. „Věřím, že zažijeme skvělý závod. S autem se mohu pohybovat v zatáčkách jak potřebuji a bez problému těsně pronásledovat ostatní jezdce ve vzduchovém pytli,“ řekl Sharp.

Závod bude odstartován zítra v 21:00

foto: Marlboro Team Penske

Vytisknout

Diskuze: Castroneves a Hornish v první řadě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hornish jr., Sam

Tým Penske podruhé na čele

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud