Marco Andretti se učí rychle

iM3, 22. července 2006, 13:07 Google+

Milwaukee - 2. trénink: Závodní vůz #26 NYSE překvapivě ovládl další trénink na nedělní závod IndyCar série.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Andretti, Marco

Andretti, Marco | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Nejrychlejší Marco Andretti nebyl jediným překvapením tréninku. Jména jako Jeff Bucknum, Bryan Herta a Jody Scheckter se vlezla do první pětky a naopak vedoucí čtveřice jezdců průběžného hodnocení zůstala daleko za očekáváním.

Pro Jeffa Bucknuma je dnešní den výjimečný. Po ubohém výsledku v Nashvillu bylo zapotřebí výrazného zlepšení a nyní se zdá, že Bucknum a jeho tým Foyt Racing konečně našli rychlost. Převážně za to mohou vděčit speciálnímu testování, které absolvovali všichni nováčci.

„Byl to velmi produktivní den díky němuž jsem si vybudoval k oválu důvěru,“ řekl Bucknum. Tým se znovu začíná opírat o silné vedení majitele A.J. Foyta, který zmeškal dva závody kvůli operaci kolene.

Oběma soupeřícím týmům o titul šampióna očividně něco chybělo. Dan Wheldon byl z „velké čtyřky“ nejrychlejší, přesto se však zmohl jen na šesté místo. Naopak Helio Castroneves překonal jen posledního Jeffa Simmonse a z druhého tréninku si odnáší šestnácté místo.

Ryan Briscoe na ovál nevyjel. Jeho tým trávil čas opravováním vozu, se kterým si Briscoe v úvodním tréninku nerozuměl a ve čtvrté zatáčce narazil do zdi.

foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Marco Andretti se učí rychle

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

bourdais, sébastien

Bourdais ukoristil provizórne pole

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud