Lopez získal své první pole position

Daniel Šupa, 14. července 2006, 17:01 Google+

Francie - kvalifikace; Rozhodnutí přinesla první rychlá kola a Jose Maria Lopez odstartuje z nejlepšího místa startovního roštu zítra vůbec poprvé.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
lópez, josé maría

lópez, josé maría | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Lopez s Dallarou stáje Super Nova dokázal zajet hned v úvodu kvalifikace velmi rychlé kolo bez viditelné chyby. Druhý a třetí čas ukořistili jezdci se zkušenosti z F1 Glock a Pantano.

Filippi a di Grassi spolu kolidovali v Adelaide, díky čemuž oba z kvalifikačního měření sil odstoupili a navíc bylo jezdecké pole nuceno čekat na odklizení nepojízdných vozů.

S postupem času se pogumovaná dráha od předcházejícího tréninku Formule 1 zpomalovala a ke změně na čele startovního roštu již nedošlo. Piquet sice dokázal ještě zrychlit a dostat se do druhé řady, brzy ho však odsunul Hamilton.

Carroll nezopakoval ranní suverenitu a po chybě a hodinách se musel spokojit jen se šestým místem za Piquetem, jenž dnes pro změnu nezvládl poslední šikanu na obrubnících.

Přestupování mezi F1 a GP2 Švýcarovi Janimu rozhodně nesvědčí, startovní pozice číslo 21 s vozem stáje Arden rozhodně není pro bodově bohatší sobotní závod nikterak úspěšná.


Foto: www.gp2series.com

Vytisknout

Diskuze: Lopez získal své první pole position

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Carroll, Adam

Nejrychleji začal Adam Carroll

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud