Frustrace převažuje nad spokojeností

iM3, 3. září 2008, 15:52 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; Jediný, kdo z Detroitu odlítal s pocitem spokojenosti je Tony Kanaan. Z devátého místa na startu vytěžil třetí v cíli, zatímco Andretti odstoupil, Patrick kolidovala se soupeři a Mutoh doplatil na strategii

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kanaan, Tony

Kanaan, Tony | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan, 3.
Po startu z devátého místa jsem za třetí pozici v cíli rád. Během posledního stintu jsme museli šetřit palivo. Navíc mi dělala deset kol před cílem problém telemetrie, takže třetí místo během 14ti dní je opravdová satisfakce. Jsme v boji o třetí místo v šampionátu a Dan Wheldon nedojel. Může to být napínavé, sice ne jako souboj o první a druhou pozici.

Hideki Mutoh, 11.
Pro náš tým to byl frustrující závod. Naše strategie se nevyvedla jak bychom očekávali. Navíc došlo k šumu při komunikaci s týmem. Chtěl jsem dojet v první desítce a získat nějaké body, takže zklamání je na místě. Zbývá už jen poslední závod. Doufám, že v Chicagolandu se nám bude dařit.

Danica Patrick, 16.
Jsem velmi zklamaná, protože v závodě se nám dařilo. Celý víkend probíhal skvěle, bohužel jsme se setkali s několika incidenty, které nás stály kolo ztráty. Opravdu jsem doufala, že zajedeme na poslední klasické trati dobrý výsledek.

Marco Andretti, 18. nedojel

Víkend byl plný zklamání. Ke konci závodu jsem přišel o druhý převodový stupeň a to byl konec. Cítím za celý náš tým. V Detroitu jsme měli hodně velkou smůlu.
Vytisknout

Diskuze: Frustrace převažuje nad spokojeností

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hunter-Reay, Ryan

I s problémy se dá zajet slušný závod

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud