Matsuura a Super Aguri opět spolu

ar1, 23. ledna 2006, 19:57 Google+

Majitelé stáje Super Aguri Fernández Racing Aguri Suzuki a Adrián Fernández potvrdili za týmového pro sezonu 2006 jezdce Kosuke Matsuuru.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Matsuura, Kosuke

Matsuura, Kosuke | foto: Kosuke Matsuura

Sdílejte článek

Kosuke Matsuura vstoupí s vozem č. 55 Panasonic ARTA Dallara/Honda/Firestone už do své třetí sezony v IndyCar Series.

"Jsem velmi potěšen, že mohu potvrdit pokračování naší účasti v IndyCar s Kosuke Matsuurou," říká Suzuki. "Kosuke získal za poslední dva roky mnoho zkušeností z oválových tratí a věřím tomu, že v našem týmu v nové sezoně předvede dobré výkony. Díky pokračující podpoře Panasonic a Autobacs se těším na další vzrušující sezonu..."

Matsuura, pocházející z Aichi v Japonsku, přišel k Super Aguri Fernández Racing v roce 2004. Před tím působil v německém šampionátu Formule 3, kde se umístil v celkovém pořadí na druhém a pak třetím místě.

"Jsem velmi nadšen, že bude Kosuke opět závodit za náš tým," doplnil Adrian Fernández. "Kosuke překonal zklamání z loňské sezony, kdy jej potkávalo mnoho smůly. Myslím si, že jeho potenciál se ukáže v plné síle tento rok a já věřím, že jeho první vítězství je mu na dosah ruky."

Matsuura loni startoval ve všech 17ti závodech, pětkrát ovšem neviděl cílovou pásku. Nejlepším umístěním byly dvě šesté pozice z Infineon Raceway a Watkins Glen International.

Matsuura se svým týmem začne přípravu na novou sezonu už zítra a ve středu, kdy se roztočí kola při Open Test ve Phoenix International Raceway.

Super Aguri Fernández Racing
Foto: Kosuke Matsuura

Vytisknout

Diskuze: Matsuura a Super Aguri opět spolu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Carpentier, Patrick

Dobří holubi se vracejí?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud