Dario Franchitti převzal týmovou taktovku

ar1, 15. října 2005, 23:59 Google+

Fontana - 2. trénink: Dario Franchitti převzal za Wheldona v týmu Andretti Green Racing vedení ve druhém tréninku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Franchitti, Dario

Franchitti, Dario | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Franchitti byl druhým týmovým kolegou, kterému se podařilo dostat o mizivý rozdíl před druhého Tonyho Kanaana. V prvním tréninku to byl Wheldon, nyní Dario. Takže i v závěru sezony a v první části posledního víkendu dominuje tým Michaela Andrettiho...

Třetí nejrychlejší čas zajela Danica Patrick, která překonala i Tomase Schecktera a českou hvězdu Tomáše Engeho. Scheckter se čtvrtým místem zhoršil o jednu pozici oproti prvnímu tréninku a Enge zůstal na páté pozici. Za Tomášem Engem se zařadil Sam Hornish Jr., kterému ve Fontaně na nejvyšší příčky zatím vytvářejí překážky tři tymy, Andretti Green Racing, Panther Racing a Danica Patrick z týmu Bobbyho Rahala. Navíc, hned za Hornishem jr. se umístil další jezdec Rahala, Buddy Rice!

Takže před samotnou kvalifikací má velmi dobře našlápnuto i Tomáš Enge. Držme mu palce, aby mu poslední závod sezony opravdu vyšel. Vždyť se jedná i o jeho budoucnosti, protože ve Fontaně je i Antonín Charouz, Tomášův manažer, který ma dojednat jeho smlouvu na příští sezonu v týmu Panther Racing. Pokud mu závod vyjde, nemělo by snad nic stát v cestě v podpisu smlouvy pro další sezonu, i když Tomáš si vybíral letos smůlu i na dluh.

Foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Dario Franchitti převzal týmovou taktovku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wheldon, Dan

Wheldon jede naplno, opět je první

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud