Wheldon jede naplno, opět je první

ar1, 15. října 2005, 20:30 Google+

Fontana - 1. trénink: Dan Wheldon i po zisku titulu šampióna IndyCar Series nepolevil a vyhrál první trénink na nedělní závod.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wheldon, Dan

Wheldon, Dan | foto: Dan Wheldon

Sdílejte článek

Dvoumílový D-ovál ve Fontaně hostí poslední závod letošní sezony IndyCar Series. Poslední závodní víkend nejlépe jakoby symbolicky odtsartoval nový mistr 2005 nejrychlejším časem a průměrnou rychlostí. S nepatrným rozdílem druhý čas a další nejrychlejší rychlosti dosáhl Tony Kanaan, díky čemuž Andretti Green Racing se těší z z double.

Skvěle zajeli oba jezdci týmu Panther Racing, když  Tomas Scheckter zajel třetí čas a Tomáš Enge pátý. Mezi oba jezdce Pantheru se vtěsnal další jezdec AGR Dario Franchitti.

Tomáš Enge si na tento závod věří, proto je dobré tohoto jeho výsledku. Snad to značí dobrou formu jak celého týmu, tak obou Tomů.

Danica Patrick překvapila v letošní sezoně nejednou, ani v posledním závodě v první jízdě nenechala svoji pověst rychlě američanky v pochybách. Skončila šestá.

Na 18. pozici se umístil nový jezdec startovního pole pro letošní sezonu, nikoli však nový pro seriál IndyCar Series. Je jím Brazilec Thiago Medeiros, který vstoupil pro poslední závod do služeb týmu Dreyer & Reinbold Racing. Pojede společně s Rogerem Yasugawou, který skončil poslední.

Foto: Dan Wheldon

Vytisknout

Diskuze: Wheldon jede naplno, opět je první

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Enge: Zakončím sezonu dobrým výsledkem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud