VC Monaka - preview Superfund ISR Charouz

ar1, 29. května 2003, 19:46 Google+

Jarka Janiše a Yannicka Schroedera, jezdce českého týmu Superfund I.S.R. Charouz, čeká o víkendu první zkušenost s legendárním okruhem v ulicích Monaka.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Jarek Janiš: "Okruh v Monaku patří mezi nejproslulejší na celém světě a není divu, že se nemůžu dočkat svého prvního závodu. Městský okruh vždy přináší větší nároky, protože jakákoliv chyba se vám s největší pravděpodobností stane osudnou. Loni se mi v ulicích Cagliari velmi dařilo, snad na to navážu i v Monaku. V Itálii to však byl pro všechny nový okruh, zatímco mnoho našich soupeřů zná Monte Carlo z minulých let. Klíčem k úspěchu bude kvalifikace, předjíždění je v F3000 vždy obtížné a v Monaku je prakticky nemožné."

Yannick Schroeder: "Ani já jsem nikdy v Monaku nezávodil, ale obecně mám městské okruhy rád. Včera jsem si byl trať projít a nebude to snadné. Z okruhů, na kterých jsem v minulosti závodil, mi nejvíce tuto trať připomíná Pau ve Francii. Velmi důležitý bude volný trénink, půjde o to, abychom se naučili co nejvíce a přitom se vyvarovali chyb. Pokud by totiž došlo k havárii, je velmi málo času na opravu vozu před kvalifikací. Dobrá startovní pozice je základem, ale v závodu se může stát mnoho věcí - ať už dobrých či špatných."

Tisková zpráva BPA sport marketing, a.s.
Vytisknout

Diskuze: VC Monaka - preview Superfund ISR Charouz

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tora Takagi si vybojoval cenný titul - anotační foto

Tora Takagi si vybojoval cenný titul

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud