Mid Ohio: Tracy získal cenný 1 bod

ar1, 9. srpna 2003, 04:15 Google+

Paul Tracy jen týden po nejhorším závodním víkendu, který prožil v letošní sezoně na okruhu v Elkhart Lake,...

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

se vrátil do kokpitu s velkou vervou.

V páteční první kvalifikaci si vyjel jeden cenný bod do průběžného pořadí jezdců, čímž snížil svoji ztrátu ještě před nedělním závodem na Bruna Junqueiru jen na dva body. Tracy zajel svůj nejrychlejší čas s hodnotou 1m07,204s s průměrnou rychlostí 120,957 mil za hodinu, což mu zajistilo již letos po deváté první řadu v nedělním startu.

“Tato trať mi ještě zde nedovolila vyhrát,“ řekl Tracy o trati v Mid Ohio. “Ještě nikdy jsem zde nevyhrál, ale vždy jsem zde skončil na dobré pozici. Na pódiu jsem zde skončil několikrát. Je potřeba, odpovědět Brunovi na hozenou rukavici.“
Na druhé pozici dokončil první kvalifikaci Alex Tagliani z týmu Rocketsports Racing a třetí skončil týmový kolega Tracyho Patrick Carpentier s druhým vozem Forsythe Players.
Čtvrtou pozici si zajistil svým časem Mario Dominguez s prvním vozem týmu Herdez Copmetition a za ním kontroloval situaci Michel Jourdain junior na šesté pozici skončil nováček a velký talent seriálu Champ Car Sebastien Bourdais s vozem stáje Paula Newmana, tedy s vozem Lilly Lola Ford Cosworth.
Sedmým časem předvedl své stabilní výsledky první desítky již známý španělský jezdec Oriol Servia s vozem týmu Visteon Patrick Racing.


Vytisknout

Diskuze: Mid Ohio: Tracy získal cenný 1 bod

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Jean Alesi a Mercedes prodloužili kontrakt - anotační foto

Jean Alesi a Mercedes prodloužili kontrakt

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud