Lamborghini se stále nedaří

Daniel Šupa, 27. června 2005, 14:08 Google+

Nadějné výsledky z tréninků a kvalifikace vzaly za své při srážce s Ferrari F550 Maranello.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kox, Peter

Kox, Peter | foto: www.auto-news.cz | Karel Bařina

Sdílejte článek

Zatímco Saleen, Ferrari a Lamborghini na trhu se svými vozy pro soukromé týmy uspěly, Lamborghini startuje zatím pouze v jediném exempláři. Tým Reiter International je pověřen vyladěním vozu a následnou distribucí se základním servisem.

V loňském roce se při svém debutu Lamborghini Murcielago blýsklo skvělým pole position na mokru, bohužel v závodech a především po uvedení do souladu s technickými předpisy a následné homologaci, nejsou vystoupení tohoto týmu stále přesvědčivá.

Pro brněnský závod nominovala stáj expilota F1 Gianni Morbidelliho, který se spolu se stálým jezdcem Koxem kvalifikoval na pěkném šestém místě, přesto se ztrátou 1,5 vteřiny na pole position.

Ital si do závodu věřil, především i díky předpovědi deště, bohužel kolize "Lamba" s Ferrari veterána a exšampiona Deletrazeho nadějný víkend ukončila hned v první zatáčce.

„Je to velká škoda, když takhle dlouhý závod končí v první zatáčce. Tým odvedl velký kus práce, ale takové jsou závody, potřebujete i kousek štěstí. Podle časů bychom mohli mít dobrý závod. Nevím zda by to stačilo na pódium, ale v dnešních podmínkách to mohlo být pro nás hodně dobré.“


Foto: Auto News Network

Vytisknout

Diskuze: Lamborghini se stále nedaří

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hezemans/Kumpen/Longin

Brno: FIA GT v obrazech - 3. část

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud