Basseng: Našim cílem je pravidelný získ bodů

iM2, 30. dubna 2012, 02:52 Google+

ALL-INKL.COM Münnich Motorsport Mercedes team zažil protichůdný víkend v Zolderu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: JohnRourke/SRO

Sdílejte článek

2. místo v kvalifikačním závodu a 4. místo v hlavním závodu byl solidní výsledek pro dvojici Nicky Pastorelli a Thomas Jäger s vozem Mercedes SLS AMG s číslem 37. Marc Basseng a Markus Winkelhock zpomalit z vedoucí pozice v kvalifikačním závodu pouhých 6 minut před koncem, nakonec byli 6. . V neděli pak dojeli 9.

Pastorelli a Jäger jsou na 3. místě mezi jezdci, Basseng a Winkelhock 6. Německý tým je v hodnocení týmů na 2. místě za Belgian Audi Club Team WRT. "Podařilo se nám snížit náskok vedoucí Audi o 12 bodů. Tohle a ještě dobré umístění Nickyho a Thomase jsou dobrými zprávami víkendu," říká týmový manažer Basseng.

"Ale nejsme spokojeni se vším, protože bylo možné získat mnohem lepší výsledky." V kvalifikačním závodu zradil posádku vozu s číslem 38 propadlý plynový pedál. "Najedou jsme měli problémy s plynovým pedálem a museli jsme zpomalit z vedoucí pozice, byla to obrovská škoda," pokračuje Winkelhock.

V hlavním závodu byl na čele Jäger, ale Pastorelli dostal smyk a roztočil se, což je stálo vedení. "Se studenými pneumatikami na vlhké trati to nebylo lehké. Přejel jsem bílou čáru a roztočil se. Bez tohoto problému bychom mohli být 3.," říká Holanďan.

Basseng víkend shrnul slovy: "Pochopitelně, že chceme vítězit, ale hlavním cílem musí být pravidelně sbírání co možná největšího počtu bodů s oběma vozy v průběhu celé sezony."

Vytisknout

Diskuze: Basseng: Našim cílem je pravidelný získ bodů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Lekce pro Audi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud