Belgian Racing nasadí dva Fordy GT

iM2, 9. března 2011, 22:32 Google+

Belgian Racing je posledním týmem, který se letos postaví na start závodu šampionátu FIA GT1 World Championship. Nový tým pojede se dvěma Fordy GT od týmu Matech Competition. Vloni s nimi Matech slavil dvě vítězství.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Grosjean/Mutsch

Grosjean/Mutsch | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

„V GT1 jsme novým týmem, ale nebudeme začínat úplně od nuly. Tohle jsou auta, která vloni vyhrála dva závody a Thomase Mutsche dovezla až ke druhému místu v celkovém hodnocení jezdců. Takže máme určitě konkurenceschopnou techniku,“ říká Laurence Hanssen, týmový manažer Belgian Racing.

„Od Matechu jsme obdrželi všechna technická data, Marc VDS Racing Team, který také pojede s Fordy, navíc poskytne další technická data pro porovnání. Náš tým má s Fordy hodně zkušeností, ale s těmi GT3.“

Zbarvení vozů bude v belgických národních barvách, tedy v černé, žluté a červené s určitými odkazy na tým Marc VDS Racing. Od doby, co se dva exempláře Fordu GT dostaly do dílen Belgian Racing, na nich pracují technici týmu. Přípravy na novou sezonu mimo jiné zahrnují i testy ve větrném tunelu ve Velké Británii.
Vytisknout

Diskuze: Belgian Racing nasadí dva Fordy GT

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Jaké týmy budou zastupovat BMW v DTM?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud