Swiss Racing letos s Lamborghini

iM2, 28. února 2011, 22:24 Google+

Tým Swiss-Racing pro sezonu 2011 přešel od vozů Nissan k Lamborghini, Karl Wendlinger u týmů zůstává: „Máme dobrý paket.“

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Danis/Kechele

Danis/Kechele | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

Karl Wendlinger opět mění značku svého závodního vozu. Rakušan bude v nové sezoně jezdit s Lamborghini Murcielagem R-SV. Švýcarský tým SRT se po neúspěšné sezoně s Nissanem rozhodl pro změnu a převzal závodní speciály od jejich dosavadního provozovatele, týmu Reiter. Druhým týmem nasazujícím speciály Lamborghini bude v sezoně 2011 opět tým Münnich.

„Jsme šťastni, že jsme podepsali s Lamborghini a Karlem. Ohledně partnerů a obsazení druhého auta ještě jednáme,“ řekl týmový šéf, Othmar Welti. Moc času na rozhodnutí ohledně jezdců však již nezbývá. Již za několik týdnů začíná nová sezona v Abú Dhabí.

„Letošní sezona se nám moc nepovedla, důvody neúspěchu jsou poměrně rozmanité. Teď už se ale těším, že se nám podařil zajistit dobrý paket. Jsem také přesvědčený, že tým pro mě brzy najde dobrého partnera. Vždyť začátek sezony je již za dveřmi,“ říká Wendlinger.

Wendlinger si tak bude muset již čtvrtý rok v řadě zvykat na nové auto. V roce 2008 to byl Aston Martin, pak Saleen a v roce 2010 Nissan. V loňské sezoně se Wendlinger střídal se Švýcarem, Henrim Moserem.
Vytisknout

Diskuze: Swiss Racing letos s Lamborghini

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Fässler, Marcel

Opel do DTM nemíří, zatím

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud