Münnich Motorsport s nejlepším výsledkem

iM2, 27. října 2010, 08:59 Google+

Tým Münnich Motorsport, konkrétně jeho jezdci Dominik Schwager a Nicky Pastorelli, získali o víkendovém závodu v Navařře páté místo. Jedná se o doposud nejlepší výsledek stáje v šampionátu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Pastorelli/Schwager

Pastorelli/Schwager | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

Za dosavadních osm závodů získal tým Münnich Motorsport i se španělskou Navarrou body teprve potřetí. Nicky Pastorelli a Dominik Schwager byli s jejich Lamborghini Murciélago LP670 RS-V v hodinovém hlavním závodu pátí. Po předchozím výpadku v hodinovém kvalifikačním závodu v sobotu dopoledne předvedli pěknou stíhací jízdu po startu z 18. pozice.

Naproti tomu mělo smůlu druhé auto týmu se startovním číslem 37 pilotované dvojicí Marc Basseng a Christoph Bouchut. Dopoledne v kvalifikačním závodu dojeli osmí. Bouchut se ale v hlavním závodu na nové trati zapletl do dvou kolizí a po několika kolech musel kvůli problémům se spojkou odstoupit.

„Celý tým je samozřejmě rád za páté místo, které je letošním nejlepším výsledkem. Dominik a Nicky předvedli výbornou stíhací jízdu. Podařilo se nám najít výborné nastavení vozu a také zastávky se nám povedly. Všichni jsme velice pyšní,“ říká Basseng, který je jak týmovým manažerem, tak i jezdcem.
Vytisknout

Diskuze: Münnich Motorsport s nejlepším výsledkem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge/Turner

Enge/Turner získali ve Španělsku 4. místo

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud