Swiss Racing Team: Úspěšný debut v Portimao

iM2, 8. února 2010, 22:45 Google+

Karl Wendlinger již má první zkušenosti s novým Nissanem GT-R týmu Swiss Racing. Ty pocházejí z testů, které se uskutečnily v Portugalsku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Krumm/Turner

Krumm/Turner | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

V Portimaou se uskutečnil první test vozu Nissan GT-R týmu Swiss Racing. Testu se účastnili jezdci Karl Wendlinger, Henri Moser a Max Nilsson. I přes proměnlivé počasí, které v Portugalsku panovalo, ukázali všichni jezdci solidní rychlost. „Oba Nissany jsou perfektní a jezdci si s nimi opravdu rozumí,“ prohlásil po testech týmový šéf Othmar Welti.

„Karl Wendlinger a Henri Moser společně skvěle spolupracují. Ideální je, že oba měří zhruba stejně, což je velká výhoda při střídání jezdců,“ říká Welti, který s Wendlingerem spolupracuje již delší dobu. Ve druhém autě by se měl objevit Max Nilsson, pro kterého bude FIA GT1 novinkou.

Testovacím jezdcem by se měl stát Cesar Campanico, který s týmem také vede rozhovory o možné  závodní sedačce. Možností také ale zůstává, že by jezdil s Maxem Nilssonem ze Švédska. Rozhodnutí má být učiněno během následujících týdnů.

Další test se odehraje od 21. do 22. února na okruhu Paul Ricard HTT na jihu Francie.
Vytisknout

Diskuze: Swiss Racing Team: Úspěšný debut v Portimao

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Swift Engineering představil vozy IndyCar

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud