Xavier Maassen v týmu Luc Alphand Aventures

iM2, 8. března 2009, 18:20 Google+

Po loňském vítězství v Monze s týmem SRT se vrací Xavier Maassen do FIA GT v roce 2009. Pojede s Corvette C6R francouzského týmu Luc Alphand Aventures. Jeho spolujezdcem bude Guillaume Moreau.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bouchut/Maassen

Bouchut/Maassen | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

„Přejeme si dobré výsledky. Společně s Luc Alphand Aventures a Guillaumem Moreaumem doufáme, že budeme minimálně v TOP 3 šampionátu FIA GT, samozřejmě, že pomýšlíme i na titul,“ říká Maassen.

„FIA GT je nejlepší šampionát GT vozů. Má také přednosti v komerčních a marketingových záležitostech. Promotér SRO je extrémně profesionální. Teď budeme mnohem víc v televizi, což je určitě skvělý argument pro naší účast a také pro naše partnery. Znám formát závodního víkendu i okruhy. To je důležité a já doufám, že mi to pomůže na cestě v před a podaří se nám vyhrát,“ přeje si Xavier.

Luc Alphand Aventures je jedním z nejlepších francouzských GT týmů, když ho vede bývalý olympijský vítěz ve sjezdu na lyžích a také vítěz Dakaru Luc Alphand. Tým v roce 2008 vyhrál v LMS třídu GT1 a měl velmi silný finiš v Le Mans.

„Tým se angažoval na více frontách s vysokými ambicemi,“ pokračuje Maassen. Týmového kolegu zná Xavier již hodně let, když spolu závodili například ve World Series Renaultu. „Oba jsme velmi ambiciózní. Myslím, že ostatní s námi budou muset počítat. Corvette je v současné době jedním z nejlepších vozů v GT1,“ zakončuje Maassen, který se v současné době připravuje na nadcházející sezónu.
Vytisknout

Diskuze: Xavier Maassen v týmu Luc Alphand Aventures

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Jarvis, Olivier

Jarvis: Nezískal jsem tolik bodů

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud