Domácí závod pro Jetalliance

iM2, 8. září 2008, 18:23 Google+

Tým Jetalliance se bude společně se svoji největší hvězdou Karlem Wendlingerem v nadcházejícím závodu v Brně chtít pokusit zabojovat o vítězství.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wendlinger, Karl

Wendlinger, Karl | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Stejně jako každý rok bude brněnský okruh domácím závodem pro rakouský tým nasazující dva vozy Aston Martin. Není divu, protože jízda z Vídně sem trvá něco kolem dvou hodin. Proto se nemůžeme divit, když na okruhu uvidíme velké množství rakouských fanoušků právě této stáje. Je to ale zároveň závazek pro Jetalliance k dobrému výkonu.

„Divácká kulisa je v Brně vždy dobrá. Chceme se pokusit o to, že rakouští fanoušci budou domu odjíždět spokojeni a možná i společně s námi oslaví nějaký pěkný výsledek,“ říká Lukas Lichtner-Hoyer, jehož tým měl obrovskou smůlu při závodu ve Spa. „Chceme se opět zapojit do boje o vítězství.“

Nepovedené závody ve Spa a i v Bukurešti jsou zapomenuty a tým se plně koncentruje na zbytek sezóny. Lichtner-Hoyer, který společně s Němcem Alexem Müllerem pilotuje jeden z  Jetalliance Aston Martin DBR9 se startovním číslem 36, říká: „Dozadu se neohlížíme, teď hledíme jen vpřed.“

Podobnou náladu má i druhá posádka ve složení Karl Wendlinger, Ryan Sharp. „Vlak s cílovou stanicí titul již nejspíš odjel. Teď se chystáme závod od závodu. Chceme zaznamenat dobré výsledky. Že jsme konkurenceschopní, jsme již několikrát dokázali. Ve všech kvalifikacích, kromě Monzy, kde jsme měli problém s pneumatikou, jsme byli do TOP3. Jsem přesvědčený, že v Brně budeme hrát významnou roli co se týče předních pozic,“ říká Wendlinger.
Vytisknout

Diskuze: Domácí závod pro Jetalliance

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dixon, Scott

Závod v Chicagolandu korunoval jedinečný rok

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud