Villeneuve dostal nabídku do Le Mans

ar1, 8. listopadu 2003, 07:52 Google+

Jacques Villeneuve dostal pozvání od bývalého rivala z F3 Stephaneho Ortelliho k absolvování známého závodu 24 hodin Le Mans.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Villeneuve se již dříve zmínil, že by chtěl být prvním jezdcem, který chce být korunován v závodě 500 mil Indianapolisu, šampionátu CART, Mistrovství světa Formule 1 a nakonec i ve 24 hodinovce Le Mans.

Odtekli je v současnosti specialistou na vytrvalostní závody a byl by velmi rád, kdyby Villeneuve s ním absolvoval tento francouzský klasický vytrvalostní závod.

“Myslím, že Formule 1 už pro Jacquese není,“ řekl Ortelli pro National Post. ”Jacques je více než vítán v našem druhu závodů. Vím, že mijule Le Mans a že by rád jeden den zde závodil a proč ne tedy jako týmoví kolegové?”

”Když jsem startoval v mém prvním vytrvalostním závodu, mussel jsem nastoupit s kým to bylo možné”, dodal Ortelli. ”Musel jsem se dělit o vše s ostatními. Jsem rád, když mohu sdílet úspěch s ostatními členy týmu.”

Villeneuve zatím nemá uzavřené plány na příští sezonu od doby, kdy byl propuštěn na konci letošní sezony z týmu BAR Honda. Něco se sice rýsuje ohledně testování v týmu West McLaren Mercedes pro příští rok, ale…
Vytisknout

Diskuze: Villeneuve dostal nabídku do Le Mans

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Frank Biela - anotační foto

Frank Biela

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud