WTCC: Honda započala přípravu na sezonu 2017

iM4, 26. ledna 2017, 09:45 Google+

Tovární tým Castrol Honda Racing včera zahájil úvodní sérii testů před letošní sezonou. Testování na trati v Aragonu se během tří dnů rozdělí mezi trojici jezdců Tiaga Monteira, Norberta Michelisze a nováčka Michigamiho.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Honda Racing testing Aragon

Honda Racing testing Aragon | foto: Honda Racing Team Media

Sdílejte článek

Nová sezona světového šampionátu cestovních vozů FIA WTCC pomalu klepe na dveře a závodní týmy se tak postupně začínají "probouzet ze zimního spánku." Tím prvním, který letos vyrazil na závodní trať, a mnohými považován za favorita sezony, je tovární skvadra Honda.

Třídenních testů ve španělském Aragonu se zúčastní kompletní jezdecká sestava, tedy Monteiro, Michelisz a nová akvizice týmu Michigami. Ani pro něj to však není testovací debut, ten si totiž v Hondě odbyl již vloni, kdy se zúčastnil krátkého testu před svou premiérou ve FIA WTCC v Motegi.

"Jsem moc rád, že jsem zpátky v týmu a že jsem dostal možnost znovu závodit ve WTCC. V Aragonu jsem poprvé a musím přiznat, že je to dost náročná trať, ale já si to i tak užívám. Je skvělé být zpátky v závodním voze," prozradil třiačtyřicetiletý Michigami.

Japonský jezdec nahradil v sedačce Hondy Civic Roba Huffa, který bude za volantem Citroënu týmu Reného Münnicha pomýšlet o titulu.

Vytisknout

Diskuze: WTCC: Honda započala přípravu na sezonu 2017

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rolex 24 at Daytona

Pohublá derniéra prototypů PC

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud