KVS racing odjíždí do italského Lonata

ar1, 23. března 2005, 18:21 Google+

Do italského Lonata se v úterý 22.března v podvečer vydává český kartingový tým KVS racing, aby se zúčastnil prvního podniku otevřeného mistrovství Itálie.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

KVS racing nastoupí v Itálii v silné sestavě, ve třídě ICA-J (100 ccm) se o pěkný výsledek budou snažit Zdeněk Gróman, Tomáš Pivoda a Michal Procházka. Ve třídě ICA (100 ccm) bude v barvách KVS racing startovat lotyšský pilot Kristaps Méters.

Pro italské Lonato jsou připraveny a na motorové brzdě odladěny italské motory Parilla, které nyní udávají trend ve světovém kartingu. „Pro Lonato se nám podařilo v dílnách KVS racing motory Parilla ještě vylepšit a naši piloti tentokrát nebudou startovat pouze se sériovými motory z dílen výrobce. Sami jsme zvědavi, jak se budou úpravy jevit na závodní trati,“ řekl vedoucí týmu Jan Straka starší.

"S týmem budou v Itálii testovat i oba piloti, kteří budou reprezentovat KVS racing ve třídě ICC (125 cc), Adam Janouš a Erik Písačka. Jejich úkolem bude otestovat před sezónou nové motory Maxter," dodal před odjezdem týmu do Itálie Jan Straka.

Text: eWRC
Foto: AUTO NEWS NETWORK
Vytisknout

Diskuze: KVS racing odjíždí do italského Lonata

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dumas/Lieb

Loňský suverén si vypil kalich hořkosti do dna

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud