KVS startuje v Muro Leccese

ar1, 27. května 2005, 07:58 Google+

Český kartingový tým KVS racing čeká třetí pokračování italského otevřeného mistrovství. Tentokrát se trojice juniorů poměří s nejlepšími světovými juniory na okruhu v Muro Leccese.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: KVS Racing

Sdílejte článek

Tým KVS racing bude opět hájit trojice mladých „mušketýrů“ ve složení Zdeněk Gróman, Tomáš Pivoda a Michal Procházka.

V předchozích dvou kláních dosáhl skvělých výsledků především Zdeněk Gróman, když obsadil šesté a čtvrté místo. V průběžném pořadí Open Masters 2005 figuruje Zdeněk Gróman na vynikajícím třetím místě.

KVS racing chce v Muro Leccese dosáhnout dalších úspěchů a proto zvolil pečlivou přípravu na tento závod. Tentokrát se tým vydal již týden před závodem do Itálie, protože juniory čekalo společné testování s továrním týmem Maranello!

„Pro naše jezdce bylo testování s továrním týmem Maranello skvělou školou. Od špičkových světových motokáristů Bena Hanleye a Julese Bianchiho se snažili získat mnoho zkušeností. Měli výbornou příležitost přímo na trati porovnat optimální stopu. Určitě budou držet ještě více palce pilotům, kteří startují ve třídě FA s motory připravenými v dílnách KVS racing,“ shrnul testování vedoucí týmu Jan Straka.

Martin Bobek - eWRC.cz
Vytisknout

Diskuze: KVS startuje v Muro Leccese

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Lauda, Mattias

Nedělní sprint bude delší

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud