Team Penske dominoval celému víkendu

iM3, 25. srpna 2008, 19:56 Google+

TEAM PENSKE - REVIEW; Červenobílé monoposty konečně zaútočily. V sezóně už kvalifikacím několikrát dominovaly, ale v závodě se vždy něco přihodilo. Tentokrát je všechny problémy minuly a Castroneves si dojel pro zasloužené vítězství.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves, Helio

Castroneves, Helio | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Helio Castroneves, 1.
Úžasné. Auto bylo naprosto fantastické. Na vítězství jsem čekal tááák dlouho. Toto byl naprosto neuvěřitelný víkend, a to došlo k neštěstí s transportem původních vozů. Ale celý tým odvedl úžasnou práci. Každý se zapojil do přestavby vozu, dokonce i naši chlapci z NASCAR a ALMS. Díky tomu jsme mohli závodit. Nikdy jsme neztratili víru. Bylo to opravdu těžké závodění, ale i opravdová zábava. TC (týmový manažer Tim Cindric), pro mne připravil perfektní závod. Pořád mi říkal: jeď, jeď. A já jel na limitu. Člověče, toto je skvělé vítězství pro Team Penske.

Ryan Briscoe, 2.

Je to neuvěřitelné. Začít víkend jako my, kdy nás postihl požár a pak obsadit první řadu a stejně dojet i v závodě. Rozhodně to byl náš nejsilnější víkend v sezóně. Jsem šťastný za Helia. Nevyhrát celý rok a dojíždět pořád druhý ho zabíjelo. Takže jsem rád, že konečně vyhrál. Byl nejrychlejší.
Vytisknout

Diskuze: Team Penske dominoval celému víkendu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Andretti, Marco

Danica Patrick je konečně spokojená

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud