Danica Patrick je konečně spokojená

iM3, 25. srpna 2008, 19:55 Google+

ANDRETTI GREE RACING - REVIEW; Přesná půlka stáje je s výsledkem v Kalifornii spokojena. Kanaan dokázal dojet na třetím místě a Patrick uzavřela první pětku. Bohužel Mutoh s Andrettim se příliš nepředvedli.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Andretti, Marco

Andretti, Marco | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan, 3.
Helio byl prostě až moc dobrý. Je skvělé dojet na pódium, ale závod jsem si moc neužíval. Nebavilo mne od začátku šetřit palivo, ale na Infineon Raceway to jinak nešlo.

Danica Patrick, 5
Na tým jsem velmi hrdá. Kyle Moyer a mechanici odvedli vynikající práci. Startovali jsme devátí a do cíle dojeli v první pětce, což je na okruhu, kde se velmi těžko předjíždí, skvělý výsledek. Potřebujeme si udržet výkonnost i do Detroitu a snad tento výsledek zopakujeme.

Hideki Mutoh, 13.
Dnešek byl docela náročný. Naší strategií bylo dojet pro palivo hned zpočátku, zatímco ostatní budou zastavovat až později a my se posuneme vpřed. Bohužel to nevyšlo, protože i konkurence tankovala dříve. Pokud by strategie zafungovala, mohli jsme dojet v první šestce. Ale to jsou závody, nikdy nevíte, jestli vám strategie vyjde.

Marco Andretti, 14.
Bohužel, první pomalá zastávka narušila celý závod. Navíc si nemyslím, že výkonnostně jsme na tom bylo dobře. Auto nemělo po celý den žádnou přilnavost, což jízdu značně poškodilo.
Vytisknout

Diskuze: Danica Patrick je konečně spokojená

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Viso, Ernesto

Po dlouhé době parádní výsledek

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud