Petr: První vítězství a benzín i na zádech

ar1, 14. června 2004, 21:36 Google+

<I>"První vítězství jsem prožíval se smíšenými pocity. Po dokončení závodu jsem všichni byli pořádně nasáti benzínovými výpary."</I>

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

"Po nevydařených jízdách v obou trénincích jsem si s týmovým kolegou Michalem Babičkou vyměnil motokáru, což bylo ku prospěchu věci. S novou motokárou si mi vydařila kvalifikace, kde jsem získal bod za Pole-position. Na startu se vedle mne na druhé pozici postavil Karel. Odstartoval jsem v pravý čas, Karel se snažil dostat se na úroveň mého zadního pravého kola. To jsem mu neumožnil, to díky toho, že jsme se dostali části, kde jsem ho prakticky zavřel. Od této chvíle jsem jel ideální stopu, díky čemuž jsem už před sebe nikoho nepustil. Za Karlem se sváděl boj mezi Danem a Michalem Bartoněm, asi ve stejném stylu jako já s Karlem. Prostě, v Bzenci hraje velkou roli kvalifikace a pak držení se ideální stopy.

Brzy Karel havaroval, tak jsem měl klidnější pocit, že druhý Dan je za mnou trochu dál. Snažil se tento náskok za každou cenu stáhnout. Podařilo se mi zajet několik dobrých časů, čímž jsem si svůj náskok pojistil. Pak už stačilo se soustředit a neudělat žádnou chybu. Závod to byl pěkný, dokonce jsme se s časem závodu skoro všichni jezdci přiblížili k rekordu tratě."


"Už se těším na další závod, který se pravděpodobně pojede opět v Modřicích."

Vytisknout

Diskuze: Petr: První vítězství a benzín i na zádech

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Audi: Triumf v Le Mans, skvělý výkon na Nürburgringu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud