Dán Kristensen pohrozil Mercedesům

ar1, 30. dubna 2004, 20:02 Google+

Dánský jezdec Tom Kristensen z týmu Audi Sport Team Abt Sportsline porazil o 0,5s v dnešním 1. testu Němce Schneidera na voze Mercedes-Benz.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kristensen, Tom

Kristensen, Tom | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Kristensen tak vykročil do závodního víkendu na portugalském okruhu Estoril se skvělým výsledkem. Dán zde již s vozem Audi A4 DTM zajel nejlepší čas testů v polovině března, kdy se na tomto okruhu uskutečnily týmové testy. Jeho tehdejší čas zaznamenal s hodnoutou 1:34,776s.

Během 90ti minutového prvního pátečního testu si držel Bernda Schneidera od sebe o 0,478s zpět. Za nimi se zformovalo dalších 14 jezdců do jedné sekundy, což opět dokazuje, jek jsou tyto závodní vozy vyrovnanými stroji.

Dán ke svému výkonu po testu řekl: ”Patrně se naše intenzivní testování v březnu vyplatilo.” ”Odpoledně ještě zkusíme vice zapracovat na autě, aby byla naše Audi A4 DTM ještě rychlejší,” řekl čtyřnásobný vítěz závodu 24 hodin Le Mans.

Nejrychlejší jezdec Opelu byl Scot Peter Dumbreck. Umístil se s vozem Opel Vectra GTS V8 na šesté pozici. ”Náš skvělý výsledek na Hockenheimringu jsme zde zopakovali. Máme z něj dobrý základ pro zdejší okruh,” řekl Scotský jezdec. Hned z aním se umístil noáček soutěže a bývalý jezdec F1 Heinz Harald Frentzen: ”Jsem velmi spokojený s tím, že můžeme jet zde v Estorilu. Portugalsko má velmi speciální půvab. Již ve Formuli 1 jsem si na tento okruh dobře zvykal.”
Vytisknout

Diskuze: Dán Kristensen pohrozil Mercedesům

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Mücke, Stefan

DTM poprvé v Estorilu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud