Sedmým jezdcem BWM se stává Wittmann

iM2, 1. prosince 2012, 20:21 Google+

BMW oznámilo sedmého ze svých osmi jezdců pro příští sezonu v DTM. Marco Wittmann je zatím jediným nováčkem u bavorského týmu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Novým jezdcem týmu BMW se stává Marco Wittmann, doplní tak stávájící sestavu, která čítá Augusta Farfuse, Martina Tomczyka, Andyho Priaulxe, Dirka Wernera, Bruna Spenglera a Joeyho Handa. Mnichovským tak stále zbývá ještě jedna sedačka volná. Šéf týmu, Jens Marquardt, k tomu trochu tajemně řekl: "Možná ještě někoho najdeme..."

Nicméně o rozložení jezdců do jednotlivých týmů ještě nebylo rozhodnuto, o tom se bude rozhodovat až po kompletaci jezdecké sestavy. Kdo obsadí poslední volné místo by se mělo rozhodnout ještě v prosinci. V lednu se totiž chce BMW již plně soustředit na testy, pro které ale ještě nebylo potvrzeno žádné konkrétní datum.

V týmu pro příští rok zůstává i Joey Hand, který tak bude moci získávat tolik potřebné kilometry. Kromě DTM bude Američan ze Sacramenta startovat i v závodech v USA. V letošní sezoně jezdil kromě DTM také v American Le Mans Serie (ALMS) a v Rolex Sérii sportovních vozů.

Vytisknout

Diskuze: Sedmým jezdcem BWM se stává Wittmann

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Všechny 3 značky po posilují o inženýry

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud