Ralf Schumacher prodloužil s Mercedesem

iM2, 20. října 2011, 21:10 Google+

Ralf Schumacher bude pokračovat ve spolupráci s Mercedesem v DTM v příští sezoně. Němecovi se podařilo dosáhnout prodloužení kontraktu o další sezonu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Ralf Schumacher, mladší bratr 7násobného šampiona F1, Michaela Schumachera, začal v DTM jezdit v roce 2008, příští rok tedy pojede svou 5 sezonu v sérii. První dvě pódia v kariéře jezdce DTM získal letos, třetí byl na Hockenheimu a druhý na Red Bull Ringu.

"DTM je skvělá série a po 4 letech, co jsem součástí rodiny Mercedesu, myslím, že jsem na nejlepším možném místě. Jsem tudíž více než spokojený, že budu moci vstoupit do nové éry DTM s Mercedesem. Díky změně pravidel, která s sebou přinesla vstup třetí prémiové německé značky, BMW, do šampionátu k Mercedesu a Audi, myslím, že má DTM před sebou světlou budoucnost. Je mi ctí, že se budu moci podílet na vývoji nového Mercedesu C-Klasse AMG DTM Coupé," řekl Ralf.

Šéf Mercedesu pro motorsport, Norbert Haug, dodává: "Nejen že je Ralf tím nejvíce známým jezdcem DTM, ale je také velmi oblíbeným a je jedním z nejúspěšnějších jezdců na poli mezinárodního motorsportu. Cením si té cesty, kterou Ralf při změně z F1 na DTM ušel, aby tuto sérii posílil, a také jak se neustále zlepšoval až vybojoval svoje první pódium."

Vytisknout

Diskuze: Ralf Schumacher prodloužil s Mercedesem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

BMW testovalo mladíky,ukáže se na Hockenheimu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud