BMW poprvé testovalo, jezdil Farfus

iM2, 7. července 2011, 19:00 Google+

Po rolloutu, který se uskutečnil v továrně BMW v Anscheimu, teď mnichovští absolvovali první test na Oscherslebenu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

BMW již nějakou dobu usilovně pracuje na svém návratu do DTM. Po tajném rolloutu s první verzí BMW M3 DTM pro sezonu 2012 přišly ve středu a ve čtvrtek na řadu první testy na německém Oscherslebenu. Podle informací německého serveru motorsport-total.com byl oba dny za volantem budoucího soutěžního vozu Augusto Farfus.

BMW po trati jezdilo v matně černé barvě s bílými místy, které mají zmást konkurenci (takovéto zbarvení se běžně používá při testování nových aut). I přesto bylo na přídi možno rozpoznat množsví malých křidélek. Výfuk vozu byl umístěn na zádi. Zde se ale předpokládá, že jde pouze o pracovní verzi vyustění výfuku. Na voze byl také velký difuzor.

BMW chce svůj vůz poprvé oficiálně ukázat na olympijském stadionu v Mnichově 15. července. Současně by také měli být oznámeni alespoň někteří jezdci pro sezonu 2012. Mezi nejvážnější favority patří právě Farfus a Andy Priaulx. Mimo to by mělo mít BMW intenzivní kontakt s Brurem Spenglerem a Markusem Winkelhockem. Zda-li M3 jezdila po Oscherslebenu již s pneumatikami Hankook, není známo.

Vytisknout

Diskuze: BMW poprvé testovalo, jezdil Farfus

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Abraham v Itálii dvanáctý, vyhrál Španěl Lorenzo

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud