Za Mercedes pojedou dva mladíci

iM2, 12. dubna 2011, 22:09 Google+

Mercedes si zajistil pro letošní sezonu v DTM služby dvou mladíků. Jsou jimi Christian Vietoris a Renger van der Zande. Jejich kolegové za volanty vozů C-Klasse DTM budou Gary Paffett, Bruno Spengler, Ralf Schumacher, Jamie Green, Susie Stoddart, Maro Engel a David Coulthard.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Holanďan Van der Zande jezdil vloni v  GP3 dříve byl členem programu Mercedesu pro mladé jezdce. Závodil v Německu, Británii a v Evorpské Formuli 3. "Získat kokpit Mercedesu v DTM je pro mě splněným snem. Vím, že stojím před velkou výzvou, ale budu se snažit se co nejrychleji aklimatizovat na závody DTM s Mercedesem C-Klasse v barvách Stern," říká Van der Zande.

Více-prezident Mercedesu pro motorsport, Norbert Haug, je přesvědčený, že Mercedesu bude schopen pokračovat ve svých silných výkonech. "Sezona 2010 byla velice úspěšná pro naši značku i týmy. Nová sezona přináší nového dodavatele pneumatik - společnost Hankook, takže jsem si jistý, že karty budou rozdány nanovo. Samozřejmě nemáme zajištěno, že budeme vyhrávat, a tak musíme jako vždy velice tvrdě pracovat, abychom získali dobré výsledky. Každý v našem týmu je plný entuziasmu pro dobré výsledky."
Vytisknout

Diskuze: Za Mercedes pojedou dva mladíci

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Tomáš Enge si z Zolderu veze bronz

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud