Schumacher a Coulthard zůstávájí u Mercedesu

iM2, 8. dubna 2011, 21:45 Google+

Mercedes oznámil, že dva bývalí piloti Formule 1, David Coulthard a Ralf Schumacher, zůstávají v jeho vozech v Deutsche Tourenwagen Masters i pro sezonu 2011.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Coulthard - Schumacher, R.

Coulthard - Schumacher, R. | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„Jsem velmi šťastný, že můžu v DTM s Mercedesem pokračovat i v sezoně 2011,“ řekl David. Skot má za sebou premiérovou sezonu, jeho nejlepším výsledkem byl zisk 1 bodu za 8. místo v posledním závodu sezony.

„Po zisku mého prvního bodu v závěru sezony 2010 v čínské Shanghai bych chtěl své fanoušky letos potěšit tím, že budu body získávat častěji,“ slibuje David. Ralf Schumacher vloni obsadil celkovou 14. přícku v tabulce jezdců. Němci se povedlo bodovat jen jednou, když byl na Nürburgringu 6.



„Jsem opravdu moc rád součástí rodiny Mercedes-Benz v DTM. Tahle série je velmi vyrovnaná,“ říká Schumacher. K prodloužení smluv s bývalými piloty F1 se vyjádřil i šéf Mercedesu pro motorsport, Norbert Haug: „David si v DTM rychle zvykl a v průběhu celé sezony se zlepšoval. To dokázal ziskem bodu v posledním závodu sezony. Věřím, že bude v této tendenci pokračovat ve své druhé sezoně.“



„Ralfa čeká jeho 4. sezona v DTM a s vozy už má tudíž spoustu zkušeností. Věřím, že může jezdit lépe. Zisk pole position na Norisringu dokázal, že i Ralf má potenciál,“ zakončil Haug.
Vytisknout

Diskuze: Schumacher a Coulthard zůstávájí u Mercedesu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Green, Jamie

Green se vrací do týmu HWA

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud