Gary Paffett stále myslí na titul

iM2, 20. října 2010, 21:56 Google+

Gary Paffett bojuje o svůj druhý titul v sérii Deutsche Tourenwagen Masters, naposledy na Hockenheimu získal 4. místo. Před šampiónem z roku 2005 stojí obrovská výzva, protože na čelo tabulky ztrácí 16 bodů, získat se dá už pouze 20.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„Na odstoupení Bruna na Hockenheimu jsme mohli vidět, že v motorsportu je vše možné. Stále je k dispozici 20 bodů, takže do závěrečných dvou závodů budu nastupovat s nadějí a odhodláním, že se mi podaří oba vyhrát,“ vzkazuje soupeřům Paffett. Brit se v posledním německém závodu letošní sezony kvalifikoval na místě 3., jenže v závodu o jednu pozici přišel a skončil 4.

„Podmínky byly proměnlivé během celého víkendu, takže se třetím místem z kvalifikace jsem byl opravdu spokojený. Bohužel jsme během víkendu neměli moc možností, abychom se s vozem svezli na suché trati, proto nebylo nastavení na závod úplně optimální,“ hodnotí předešlý víkend Gary.



Do konce letošní sezony zbývají dva závody: v Adrii v Itálii a v Shanghai v Číně. Podle mínění Paffetta se o mistrovi rozhodne až v závěrečném závodu: „Zbývají dva závody, já doufám, že je oba vyhraji a získám maximum bodů.“
Vytisknout

Diskuze: Gary Paffett stále myslí na titul

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Harley Davidson překonal očekávání trhu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud