Schumacher zkoušel záběr spojky, omlouvá se

iM2, 7. července 2010, 22:16 Google+

Ralf Schumacher hodně lidí překvapil, když získal svoje první pole position v DTM na Norisringu. Nicméně hned na startu nedělního závodu udělal chybu, když pokazil start. Následovala penalizace a propadl pořadím.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„Strašně moc se omlouvám svému týmu, na Norsringu jsme nebyli schopni ukázat, jak moc silné zde naše C-Klasse bylo,“ říká Schumacher, který ulil start, za což následuje penalizace projetí boxovou uličkou.

„Krátce před startem jsem ještě kontroloval místo, kde zabírá spojka, ale světla byla pořád červená.“ Jezdec Mercedesu se po penalizaci ještě dokázal prokousat na 11. pozici. S rychlostí byl spokojen, ta podle něj mohla být dostatečná na vítězství. „Zahodil jsem možné vítězství v závodu. Moje rychlost byla dobrá, což se ukázalo i tím, že jsem zajel nejrychlejší kolo.“



I když si Schumacher neodváží žádné body, tak říká, že jeho výkon je pro něj motivace pro zbytek sezony. „Tento víkend nás alespoň více motivuje pro závod příští na Nürburgringu a pro zbytek sezony,“ zakončil Schumacher.
Vytisknout

Diskuze: Schumacher zkoušel záběr spojky, omlouvá se

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Green, Jamie

Green: Vítězství na Norisringu bylo těžké

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud