Na čele opět dvě Audi, Mercedes třetí

iM2, 24. dubna 2010, 11:42 Google+

2. TRÉNINK; Martin Tomczyk zajel ve druhém tréninku nejrychlejší čas, následoval ho Alexandre Prémat, které má k dispozici roční vůz Audi A4 DTM. Nejrychlejší z Mercedesů byl Kanaďan Bruno Spengler, který ztratil 0,187s.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Na čtvrté příčce se umístil Timo Scheider a ukázal tak, že by se i letos mohl zařadati mezi uchazeče o titul. Jen připomeňme, že pokud by se mu to povedlo, byl by již třetí triumf v řadě, ale nepředbíhejme. Jelikož jsme teprve na úplném začátku sezony. Pátý byl Paul di Resta, který tak dokázal, že mu absence v testech před sezónou snad nikterak neuškodila. Do TOP 10 se ještě zařadili jezdci v následujícím pořadí: Mike Rockenfeller (Audi), Olivier Jarvis (Audi), Gary Paffett (Mercedes), Mattias Ekström (Audi) a Markus Winkelhock (Audi).

Opět se tak ukazuje, že Hockenheim sedí spíše jezdcům týmu Audi. Potěšením může být i dvanáctý čas nováčka série, Miguela Moliny. Naopak další velmi mlhavý výkon předvedl Ralf Schumacher a zajistil si až 16. čas, vezměme v úvahu, že tento Němec pilotuje vůz aktuální specifikace.
Vytisknout

Diskuze: Na čele opět dvě Audi, Mercedes třetí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Assen: Smrž vyhrál 1. část kvalifikace

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud