Ralf Schumacher zůstává v DTM

iM2, 23. března 2010, 16:54 Google+

Ralf Schumacher se i v roce 2010 postaví na start DTM s vozem Mercedes-C-Klasse. Šéf Mercedesu pro motorsport, Norbert Haug, počítá s dalším zlepšením němcových výkonů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Chvíli sice trvalo, než padlo konečné rozhodnutí, nicméně již je to oficiální: Ralf Schumacher zůstává v DTM a v roce 2010 pojede svoji již třetí sezónu s Mercedesem. Potvrzení této zprávy přišlo dnes, den před zahájením oficiálních testů DTM ve Valencii. Schumacher se i letos na start postaví v aktuálním C-Klasse továrního týmu HWA.

„Jsem opravdu rád, že budu moci nadále jezdit v DTM. Budu tak moci nadále prodloužit spolupráci s Mercedesem a týmem HWA. Těším se na můj třetí rok v tomto vynikajícím šampionátu. Díky Mercedesu a mému týmu mám možnost dělat motorsport na té nejvyšší úrovni,“ řekl Ralf Schumacher.


Je to také vůbec poprvé, co má Ralf Schumacher se svým bratrem, Michaelem Schumacherem, stejného zaměstnavatele. „Rok 2010 bude něčím zvláštním – můj bratr Michael v F1 a já v DTM – a oba dva budeme jezdit pro Mercedes-Benz. Bude to napínavá sezona,“ říká mladší z bratrů.

„Všichni jsme rádi, že Ralf bude v DTM i v roce 2010 patřit k našemu týmu a bude to tak jeho třetí sezóna s námi. Ralf si na divácky oblíbenou sérii zvykl a já jsem si jistý, že po nutných letech zvykání, které v DTM potřebuje každý, bude v roce 2010 jeho jezdecká hvězda stoupat,“ řekl Norbert Haug .
Vytisknout

Diskuze: Ralf Schumacher zůstává v DTM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kanaan, Tony

Aktuálně a krátce: IndyCarCZ na Twitteru

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud