Audi oznámilo sestavu pro rok 2010

iM2, 20. února 2010, 22:18 Google+

Audi oznámilo kompletní jezdeckou sestavu sezóny 2010 pro šampionát Deutsche Tourenwagen Masters. Nováček v sestavě Audi je Španěl Miguel Molina. Již dříve bylo oznámeno, že se Oliver Jarvis posouvá do vozu aktuální specifikace namísto Kristensena, který se bude plně věnovat sportovním vozům.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kristensen, Tom

Kristensen, Tom | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„Miguel není pouze okouzlující mladý muž, je též velmi rychlým jezdcem,“ říká k angažmá španělského mladíka šéf Audi pro motorsport, Dr. Wolfgang Ullrich, a pokračuje: „Už před dvěma lety testoval vůz Audi A4 DTM. Jeho tehdejší časy byly velmi rychlé. Jenže to mu bylo 18 let a my jsme cítili, že je to ještě příliš brzy na přestup do DTM.“

„Jsem moc rád, že i tentokrát v testech ukázal skvělou rychlost. Dobrý dojem zanechal už minule,“ zakončuje Ullrich. Molina bude mít k dispozici rok starý vůz. Startovat bude za Audi Sport Team Abt Sportsline team po boku kolegů s vozy aktuální specifikace: Mattiase Ekströma, Martina Tomczyka, Olivera Jarvise a Tima Scheidera.

Katherine Legge, která vloni nastupovala za tým Abt Sportsline, se stane v letošním roce týmovou kolegyní Markuse Winkelhocka v Audi Sport Teamu Rosberg. Druhý tým používající roční vozy, Audi Sport Team Phoenix, pojede se dvěma šampióny série Le Mans z roku 2008: Alexandre Prématem a Mikem Rockenfellerem.

První oficiální test DTM před novou sezonou se uskuteční na okruhu ve Valencii od 24. do 27. března.
Vytisknout

Diskuze: Audi oznámilo sestavu pro rok 2010

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Coulthard chce zkusit DTM znova - anotační foto

Coulthard chce zkusit DTM znova

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud