Green: Definitivně zůstávám v DTM

iM2, 16. ledna 2010, 19:26 Google+

Jamie Green definitivně potvrdil, že i v nadcházející sezoně zůstane v DTM. S jakým autem? To se bude rozhodovat v následujících týdnech až měsících.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Jamie Green tak v roce 2010 odstartuje do jeho šesté sezony v DTM. 27 letý Brit to potvrdil na Autosport Show v Birminghamu. Nejasné zatím zůstává, s jakým autem bude závodit. Po čtyřech letech strávených za volantem aktuálních aut musel v roce 2009 závodit s rok starou specifikací C-Klasse. V roce 2010 by od Mercedesu samozřejmě rád dostal aktuální specifikaci.

Než budeme znát odpověď na tuto otázku, může uběhnout ještě hodně času. „Musím počkat ještě několik týdnu nebo měsíců, než budu přesně vědět, s čím budu tento rok závodit. Byla škoda, že jsem musel jezdit s rok starým autem. Nebylo by to to, co jsem si představoval. Snad jsem v této zkoušce obstál a je to již definitivně za mnou,“ říká Green.

Green v minulé sezoně ukázal, že by si aktuální auto zasloužil, když vyhrál na Norisringu a také posbíral nejvíce bodů mezi jezdci s rok starými vozy. Vše však záleží na Mercedesu. Otázkou je, který z jezdců s aktuálními vozy (Gary Paffett, Bruno Spengler, Ralf Schumacher a Paul Di Resta) by musel svůj post opustit.
Vytisknout

Diskuze: Green: Definitivně zůstávám v DTM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Dakar: Mezi motocykly vyhrál Francouz Despres

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud