Paffett: Nevzdám se bez boje

iM2, 12. října 2009, 13:50 Google+

Gary Paffett zredukoval náskok Tima Scheidera po závodu v Dijonu ze 14 bodů na bodů 7. Šance na zisk titulu je sice docela malá, ale Brit se rozhodně nevzdává.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„Hockenheim bude hostit zajímavý závod. Přestože moje šance jsou malé, rozhodně se nebudu vzdávat. Je skvělé, že se mi podařilo zredukovat moji ztrátu na Tima Scheidera na 7 bodů,“ popisuje Gary.

Do konce šampionátu zbývá pouhý závod, to znamená, že se ještě rozdá 10 bodů. Kdyby Paffett v Německu vyhrál, tak by Scheider mohl být nejlépe šestý aby titul získal Brit ve službách Mercedesu. Kdyby oba jezdci získali stejný počet bodů, pak by se šampiónem stal Gary Paffett, protože získal více vítězství než jeho konkurent a obhájce titulu, Timo Scheider s Audi.


Paffett má šanci na titul po dlouhých čtyřech letech

Šéf Mercedesu, Norbert Haug, je ohledně paffettovy šance na titul docela pesimistický: „Gary má po včerejším vítězství ztrátu sedmi bodů a také nesmíme zapomínat na to, že jeho C-Klasse AMG bude na Hockenheimu o 10 kilo těžší než A4 Scheidera. Pro Garyho je tedy situace docela obtížná, ale  šance pořád žije. Pro diváky na okruhu i doma u televizních obrazovek se pokusíme připravit skvělou show.“
Vytisknout

Diskuze: Paffett: Nevzdám se bez boje

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Motokrosař Špaček podlehl svým zraněním - anotační foto

Motokrosař Špaček podlehl svým zraněním

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud