Podle Ralfa je problém v kvalifikacích

iM2, 14. září 2009, 14:41 Google+

I když Ralf v DTM zatím nenaplnil očekávání do něj vkládané, přilbu na hřebík věšet nechce. Jeho výkony mu divné nepřijdou, čtěte zde.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schumacher, Ralf

Schumacher, Ralf | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Euforie, kterou DTM prožívalo s příchodem Ralfa Schumachera, je už pryč, na povrch naopak začíná vyplouvat tvrdá realita. Ralf je po sedmi z deseti letošních závodů na dvanáctém místě průběžného hodnocení, i když má letos k dispozici Mercedes továrního týmu HWA.

Schumacher je bezkonkurenčně nejpomalejším jezdec s aktuálním vozem, on si z toho však těžkou hlavu nedělá a ručník do ringu zatím nehází. „Především je to pro mě dobrá zábava. Mám ještě hodně, co dělat. Když se někdo postaví pod nějakou horu, tak jí také musí zdolat, já na tom pracuji,“ řekl Ralf na Brands Hatch.

Jeho cílem pro zbývající podniky letošní sezony je, umisťovat se v kvalifikaci v TOP8, “pak už to bude v závodech jednodušší. Auto potenciál má, člověk ho jen musí najít a využít. To pro mě není jednoduché, ale vývoj se ubírá dobrým směrem.“



Problém je ale už dávno známý: „Když jedu do rychlého kola, tak auto začne být nervózní. Tím pádem mi nezbývá nic jiného, než trošku ubrat, specielně v zatáčkách. Toto je jedna z věcí, na kterých musíme ještě zapracovat,“ říká vítěz šesti VC ve formuli 1.

Také jste podobného mínění jako Ralf Schumacher? Pište do diskuze pod článek
Vytisknout

Diskuze: Podle Ralfa je problém v kvalifikacích

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge/Charouz J./Mücke

Charouz, Enge a Mücke šampióny Le Mans Series

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud