Bakkerud: Hodně jsem se toho naučil

iM2, 1. července 2009, 09:29 Google+

Pilot týmu Kolles, Christian Bakkerud, na Norisringu předvedl solidní výkon. Také on sám je s výsledkem spokojen.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Na TOP 10 to sice nestačilo, i tak byl Christian Bakkerud učarován jeho vstupem na trať u Nürnbergu. 24letý pilot zajížděl velmi slušné časy i s Audi specifikace 2007. V závodě se však jednou po menší chybě propadl. Když jezdci na špici začali nadělovat pomalejším závodníkům kolo, Christian uhnul z ideální linie a roztočil se. Přesto se Dán ukázal v dobrém světle.

„Měl jsem špatný start a jednou jsem se roztočil. Chtěl jsem pustit rychlejší vozy před sebe, a tak jsem vyjel z ideální stopy do špinavé části trati. Hodně jsem se toho opět naučil,“ říká dřívější pilot ze šampionátu GP2.

„Každopádně mohu říci, že jsem si to užíval. Moje nejrychlejší kolo bylo jen o tři desetiny pomalejší než nejrychlejší kolo vůbec. Kdybych mohl jet s vozem specifikace 2008 nebo 2009, tak by to bylo zajisté zajímavé. Když se ale podíváme, že i s tak starým vozem se dají zajíždět tak solidní časy, tak je to uspokojivé.“

„Jsem tedy velmi šťastný. Tým odvedl skvělou práci. Připravili mi skvělou strategii. Měl jsem možnost zajíždět rychlé a zároveň konstantní kola,“ zakončil Bakkerud.
Vytisknout

Diskuze: Bakkerud: Hodně jsem se toho naučil

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Ekström není se třetím místem spokojen

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud