Di Resta: Hlavu vzhůru

iM2, 29. května 2009, 13:32 Google+

Paul di Resta získal na úvodním závodu roku na Hockenheimu páté místo, což je pro více-mistra DTM pře jen trošku málo. Brit je tak potěšen tím, že se série vrací na jeho oblíbenou trať Laustitzring, kde vloni oslavil první triumf v DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
di Resta, Paul

di Resta, Paul | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Paul di Resta šel do nové sezony s vysokými požadavky. Chtěl hned na začátku posbírat hodně bodů. Jenže na Hockenheimu šlo všechno jinak, jen ne podle plánu. Mercedes se proti Audi nemohl vůbec prosadit. Di Resta byl sice nejlepším jezdcem Mercedesu, ale na lepší než páté místo v cíli to nestačilo.

Paul se ale snaží hledat pozitiva i na tomto výsledku: V současné době má na svém kontě víc bodů, než měl vloni. Vloni na Hockenheimu Brit získal až 13. místo. Di Resta před nastávajícím závodem hrdě prohlašuje: Hlavu vzhůru! „Hockenheim už je za námi. Budeme tvrdě makat na tom, abychom už zde na EuroSpeedway Lausitzringu byly lepší,“ prohlásil Paul mezi dvěma prvními závody. Di Resta je rád, že se druhý závod roku jede právě na okruhu, který leží nedaleko Drážďan, protože má na něj speciální vzpomínky. Vloni zde totiž získal svoje první pole position a vítězství v DTM.



„Pro tento víkend si věřím. Musíme zde odvést lepší práci, než posledně na Hockenheimu. Poté můžeme bojovat o vítězství. Mám rád EuroSpeedway, je to okruh, který není jednoduchý a mě hodně baví. Jak již bylo řečeno, tak jsem již získal více bodů, než vloni. Na konci loňského ročníku mi chybělo pouze málo, abych získal titul. Proto vidím své šance na letošní titul velmi nadějně,“ zakončuje pozitivně svoje vyprávění mladý svěřenec Mercedesu.
Vytisknout

Diskuze: Di Resta: Hlavu vzhůru

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Kostka míří na Eurospeedway

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud