Proč Kristensen odchází?

iM2, 26. května 2009, 15:11 Google+

Dán Tom Kristensen po aktuální sezoně odchází z DTM. Neodchází ovšem z motorsportu a od značky Audi. Zajímalo by Vás proč končí pouze s DTM? Čtěte zde.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kristensen, Tom

Kristensen, Tom | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

„Budoucnost patří sportovním vozům,“ říká 41 letý Tom Kristensen. V současné době je Kristensen nejstarším pilotem na startech závodů DTM. Na konci letošní sezony se Kristensen rozhodl, že po šesti sezonách v DTM přenechá svoje místo mladším talentovaným kolegům. "Mister Le Mans", jak se Tomovi přezdívá, se chce po ukončení kariéry v DTM plně soustředit na vytrvalostní závody, ve kterých společně se značkou Audi získal v posledních letech neuvěřitelné úspěchy.

„Hodně se toho ohledně mé budoucnosti napovídalo. V DTM už jsem jediný ze staré generace. Už prostě nechci neustále poslouchat otázky lidí, kteří se ptají, kdy už konečně skončím,“ říká Dán.

„Co mě na závodech v DTM motivuje? Souboj s mladými talenty! Teď jsem však již došel k bodu, kdy mě více táhnou závody sportovních aut. Podle mého názoru náleží sportovním vozům budoucnost,“ říká aktuálně vedoucí muž letošního ročníku DTM.
Vytisknout

Diskuze: Proč Kristensen odchází?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Mutsch, Thomas

Leinders-Kuppens získali 2 body, měli na víc

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud