Když pracujete na limitu, nemůžete odejít

iM2, 14. května 2009, 20:30 Google+

Šéf Mercedesu Norbert Haug je před startem prvního závodu na Hockenheimu v dobré náladě a svému týmu věří. V barvách stáje Mercedes vyrazí do jubilejního 100. závodu od znovuzrození DTM v roce 2000 osm AMG Mercedesů C-Klasse.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Haug, Norbert

Haug, Norbert | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

„Ve srovnání s rokem 2008 jsme udělali velký krok vpřed. Podle mého ani letos v DTM neuvidíme nějaké velké rozestupy. Musíte zde systematicky rok od roku svůj vůz vyvíjet,“ popisuje Haug.

Pozdější kandidát na titul Paul di Resta právě vloni na Hockenheimu přišel kvůli špatné zastávce v boxech o možnost boje o pódiové umístění a získal pouze 13. místo. Takový vstup do sezony by se proto už neměl opakovat. Tým AMG Mercedes pečlivě před startem sezony trénoval: „Když pracujete na limitu, tak prostě nemůžete odejít. Podařilo se nám splnit všechny potřebné úkony, abychom mohli tuto sezonu začít a dokončit bez problémů,“ říká Haug v narážce na finanční krizi.

Tovární tým H.W.A. v letošní sezoně přivítá snad nevětší hvězdu DTM Ralfa Schumachera, který tak bude startovat s aktuálním AMG Mercedesem C-Klasse. „Ralf by měl mít letos k dispozici takovou techniku, aby bojoval o body a nebo o pódium,“ předpovídá Norberg šance Němce.
Vytisknout

Diskuze: Když pracujete na limitu, nemůžete odejít

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

K plus K motorsport čeká náročný závod v noci

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud