Da Costa: Mým cílem je jezdit v DTM 10 let

iM2, 16. října 2014, 00:01 Google+

Formule 1 už prý Antonio Felixe da Costu nezajímá. Portugalec si údajně dokáže dost dobře představit dlouhodobé setrvání v DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
da Costa, Antonio Felix

da Costa, Antonio Felix | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

V DTM má za sebou zatím devět závodů, nicméně Antonio Felix da Costa si už teď dokáže představit, že by v německé sérii cestovních vozů zůstal několik dalších let. Souvisí to také s tím, že se mladý Portugalec dle svých slov už rozloučil se snem jménem Formule 1: "Zkraje sezony jsem ještě intenzivně myslel na to, že bych přešel do Formule 1. Nicméně rychle jsem se touto myšlenkou přestal zabývat."

To je velmi zajímavý komentář z úst 23 letého jezdce, který patří do programu Red Bullu. "Je ještě docela brzy vzdávat se tohoto snu. Teď se ale musím koncentrovat na DTM. Tuto závodní sérii mám opravdu rád. A svoji sezonu v DTM si opravdu užívám. Rád bych zůstal, takže uvidíme, co se stane."

A co změnilo jeho myšlení? Prý první výjezd s vozem DTM. "Především zkraje sezony to pro mě bylo prima. A tak jsem si řekl: Mohl bych v DTM jezdit 10 let. To je mým cílem. Jsem stále ještě hodně mladý, je mi jen 23 let." Uvidíme jej tedy v DTM i příští rok? "Rok 2015 je ještě moc daleko..."

 
Vytisknout

Diskuze: Da Costa: Mým cílem je jezdit v DTM 10 let

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Kovalainen domítl BMW: Do DTM nechce

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud